Restauracje Zdrowa Krowa to nie tylko burgery, ale przede wszystkim doskonałe sezonowane steki. Goście odwiedzający lokal będą mogli zasmakować najróżniejszych sezonowych dań, przystawek, lunchy i deserów, czy też skorzystać z cocktail baru. Wyzwaniem dla sieci Zdrowa Krowa było znalezienie odpowiedniej lokalizacji na nową restaurację w Bielsku-Białej, wybór padł na budynek Cavatina Hall.
Wybierając lokalizację, w której powstanie Zdrowa Krowa, zwracamy uwagę na jej spójność z naszą marką i naszym konceptem restauracyjnym. Zdecydowaliśmy się na wybór Cavatina Hall, ponieważ dzięki połączeniu biurowca klasy A z salą koncertową, powstał unikatowy obiekt w skali całej Polski, dzięki któremu możemy kierować ofertę zarówno do osób na co dzień pracujących w biurach, zainteresowanych zjedzeniem dobrego lunchu w przerwie w pracy, jak i widzów odwiedzających salę koncertową, chcących spędzić wieczorem czas z przyjaciółmi czy osób szukających miejsca na zjedzenie niedzielnego rodzinnego obiadu.
Robert Kuc, twórca i właściciel sieci gastronomicznej Zdrowa Krowa
Cavatina Hall to doskonały przykład nowoczesnej i funkcjonalnej architektury. Jednym z atutów obiektu jest usytuowanie w ścisłym centrum Bielska-Białej, co może zachęcić do jego odwiedzania podczas weekendowych spacerów.
Ze względu na prestiż Cavatina Hall bardzo starannie przeprowadziliśmy wybór operatora mającego prowadzić lokal gastronomiczny, by mieć pewność, że restauracja tu działająca stanie się również magnesem przyciągającym bielszczan do naszego obiektu; miejscem odpowiednim zarówno do celebrowania ważnych uroczystości, jak i zrelaksowania się w miłej atmosferze w kameralnej przestrzeni.“– wyjaśnia . „Właśnie z tego powodu zdecydowaliśmy się rozpocząć współpracę z siecią restauracji Zdrowa Krowa, która wie, że każdy szczegół decyduje o smaku i dlatego tak bardzo ważne jest kompleksowe dbanie o jakość.
Krzysztof Wilczak, Leasing Manager Cavatina Holding
Zdrowa Krowa serwuje najwyższej klasy wołowinę z krów rasy Highland, pochodzących z polskiej hodowli, a także własnoręcznie przygotowywane na miejscu sosy i dressingi. Dostarcza też codziennie świeże pieczywo i warzywa. Koncept Zdrowa Krowa potrafi być również elastyczny i szybko reagować na pojawiające się nowości w sferze żywieniowej. Przykładem może być rozszerzenie oferty o pozycje wege, a także o potrawy skierowane do osób zainteresowanych dietą bezglutenową, ketogeniczną oraz paleo. Bazowanie na świetnej jakości produktach i elastyczność to główne czynniki, które będą przyciągać nowych gości do restauracji Zdrowa Krowa.
Właściciele sieci zawsze podchodzą indywidualnie do każdego franczyzobiorcy i lokalizacji, w której ma znajdować się restauracja. Biorąc pod uwagę otoczenie oraz charakter budynku Cavatina Hall podjęli oni decyzję o modyfikacji konceptu tak, aby najlepiej odpowiedzieć na potrzeby lokalnej społeczności. Zdrowa Krowa w Bielsku Białej będzie pierwszym lokalem tej sieci oferującym swoim gościom również przestrzeń kawiarnianą.
Cavatina Hall to wielofunkcyjny, futurystyczny budynek, nagrodzony w prestiżowym International Property Awards, który oferuje w sumie 11,5 tys. mkw. biur klasy A wraz z częścią kulturalną. Cavatina we współpracy z fundacją Fiducia stworzy tu pierwszą w regionie salę koncertową światowej klasy, która pomieści blisko 1000 gości. W obiekcie znajdzie się także profesjonalne studio realizacyjno-nagraniowe. Celem Cavatiny jest stworzenie nowoczesnego centrum biznesowego miasta oraz zapewnienie lokalnej społeczności możliwości obcowania z najlepszą muzyką wykonywaną na żywo przez uznanych artystów z całego świata